HydraFacial

Hem / HydraFacial

Välkommen till en sida helt dedikerad till HydraFacial! Här kan du fördjupa dig i vad behandlingen innebär, hur den går till och vilka hudproblem den kan hantera. Oavsett om du funderar på att genomgå en HydraFacial-behandling eller bara är nyfiken, har vi all information du kan tänkas behöva.

Vad är HydraFacial?

HydraFacial är en icke-invasiv hudbehandling som kombinerar rengöring, exfoliering, extraktion, hydrering och antioxidant-skydd i en enda session. Resultatet? En klarare, jämnare och mer strålande hud utan obehag eller återhämtningstid. Med en Hydrafacial-behandling kan du förvänta dig omedelbara och synliga förbättringar av din huds utseende och känsla. Vill du ha mer information om en HydraFacial-behandling hittar du det på sverigesskonhetscenter.se.

Hur går en behandling till?

När du bestämmer dig för att genomgå en behandling börjar du med en konsultation där dina specifika hudbehov analyseras. Själva behandlingen startar med en djuprengöring följt av peeling. Efter detta används ett vakuumliknande verktyg för att extrahera orenheter. Sedan appliceras serum som är rika på antioxidanter och hyaluronsyra. Det finns också skräddarsydda HydraFacial-behandlingar för specifika hudproblem som akne, pigmentering eller rynkor och fina linjer.

Vad kan behandlas?

Med HydraFacial kan du få behandling mot en mängd olika hudproblem. Detta inkluderar torrhet, ojämn hudton, stora porer, fina linjer och även mer avancerade problem som akne och hyperpigmentering. Om du är nyfiken på om denna behandling kan vara rätt för dig, fortsätt läsa våra detaljerade svar på vanliga frågor nedan.

Fördelar med behandlingen

För många är fördelen med den här behandlingen att den är skonsam mot huden samtidigt som den ger omedelbara resultat. Efter bara en behandling rapporterar många att deras hud känns återfuktad, fräsch och har en ny lyster. Dessutom, eftersom behandlingen är icke-invasiv, kan patienter återvända till sina vanliga rutiner direkt efter sessionen.

Vanliga frågor

Gör behandlingen ont?

Nej, HydraFacial är en skonsam behandling som ofta beskrivs som behaglig av dem som provat den. Många jämför känslan med en lätt massage. Efter behandlingen kan din hud kännas återfuktad och uppfriskad, inte irriterad.

Hur ofta bör jag göra en behandling?

För optimala resultat rekommenderas det oftast att du genomgår en Hydrafacial-behandling en gång i månaden. Detta för att bibehålla hudens hälsa och se till att den ständigt är i sitt bästa skick.

Finns det några biverkningar av HydraFacial?

De flesta upplever inga biverkningar alls. HydraFacial är känd för att vara extremt skonsam mot huden. Dock kan vissa känna av en lätt rodnad direkt efter behandlingen, men detta försvinner vanligtvis inom några timmar.

Kan jag kombinera HydraFacial med andra behandlingar?

Ja, HydraFacial kan med fördel kombineras med andra hudbehandlingar. Faktum är att det ofta kombineras med andra behandlingsmetoder för att maximera resultaten. Diskutera med din hudterapeut för att skräddarsy en behandling som passar just dina behov.